Commodore News Page Richard Lagendijk English Nederlands Deutsch Polski CommodoreInfoPage - YouTube mos6502 - Twitter RSS

Handic - Calc Result Advanced

De Handic - Calc Result Advanced is een cartridge voor de Commodore C64 computer die het mogelijk maakt om een spreadsheet programma te gebruiken op de Commodore C64 computer.

De functies zijn: 32 pagina's, horizontale en verticale splitsing van pagina's, formules, tekst, grafieken, vensters, automatische herberekening, foutmeldingen, meertalige helpschermen, opslag in DIF-bestanden, systeem-, schijf-, bewerkings-, afdruk- en formatteercommando's.

De Handic - Calc Result Advanced cartridge heeft een besturingssysteem van 8 kB en maakt gebruik van een systeemdiskette.

Technische informatie over het Handic - Calc Result Advanced cartridge:

Het is mogelijk om je eigen Handic - Calc Result Advanced cartridge replica te bouwen met de informatie in de onderstaande link. Ik heb uren en uren besteed aan het maken en controleren van de printplaat en het schema, maar ik kan niet garanderen dat de tekeningen perfect zijn. Als je met deze informatie een Handic - Calc Result Advanced cartridge-replica bouwt, is dit op eigen risico. Maar als het je lukt om een replica te bouwen, laat het me weten!

De technische bestanden voor de Handic - Calc Result Advanced cartridge.

Toepassing:

C64, C128

Programma:

Spreadsheet

Aansluitingen:

Expansion port

Schrijver:

-

Afmetingen:

Cartridge: 67 x 96 x 17 mm
Box: 198 x 234 x 50 mm

Producent:

Handic Software AB
De Handic - Calc Result Advanced cartridge met de handleiding en verpakking.
Het startscherm van de Handic - Calc Result Advanced cartridge.
De printplaat van de Handic - Calc Result Advanced cartridge.
Het schema van de Handic - Calc Result Advanced cartridge.
Bijgewerkt: 2022-12-04 13:50:15